Fandom

One Piece Encyclopedia

Comments12

700- What we don't know

Mrgjman February 28, 2013 User blog:Mrgjman

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Oda's 700th chapter of One Piece did not dissappoint. It was simply a stunning chapter. But it did leave a some questions and provided a lot answers.

Question 1: What is Caribou up to? and who are those mysterious soldiers?

Answer 1: No clue

Question 2: What is Jewelry Bonney doing after the timeskip?

Answer 2: Eating pizza of course! and maybe participating in some sort of war?

Question 3: What/where is Green Bit?

Answer 3: It is an desolate island just north of Dressrosa?

Question 4: What is Law's plan?

Answer 4: Destroy the smiles factory, while Doflamingo is retrieving Ceasar.

Question 5: Will Law fit in with the crew?

Answer 5: Unfortunately for Law, more than he ever wanted.

Question 6: What does Kinemon know about Dressrosa?

Answer 6: His comrades and him were shipwrecked ther and they let themselves be captured in Zou so Kinemon could retrieve Momonosuke.

Question 7: Where is Law's crew?

Answer 7: On Zou!

Question 8: Where is Zou?

Answer 8: Where Kinemon's comrades are!

Question 9: Where are Kinemon's comrades?

Answer 9: On Zou!

Question 10: Who are the other new warlords?

Answer 10: Buggy (finally) and a mystery person

Question 11: Who is the mystery warlord?

Answer 11: It is a mystery?

Question 11: Who is Fujitora?

Answer 11: A NEW ADMIRAL!!!! (maybe)

Question 12: What are Trevor's powers?

Answer 12: Being creepy and melting?

Question 13: Who is Diamante and what is the colluseum?

Answer 13: The seat of diamonds and Doflamingo's entertainment?

Question 14: What is the seat of hearts that was promised to Law?

Answer 14: Apparently a real seat of hearts, confirming Doflamingo's cards theme

Question 15: Who is on the seat of clubs?

Question 15: Shadows!

Question 16: How did Doflamingo get Ace's devil fruit?

Answer 16: who knows?

What are your guys' thoughts on this chapter?

Also on Fandom

Random Wiki